Stappenplan

Ons stappenplan.

Stap 1 Oriëntatie.

We informeren u over onze dienstverlening, zoals dit in ons dienstverleningsdocument is beschreven. U schetst  uw wensen en wij maken een inschatting betreffende de haalbaarheid van de bijbehorende financiering. Wij hebben hiervoor verschillende documenten nodig, waaronder een salarisstrook en een pensioenoverzicht. Dit oriëntatiegesprek is gratis.

Stap 2  Welke financiering past het best?

In dit adviesgesprek worden uw wensen en voorkeuren in detail besproken. Uw financiële situatie wordt zeer uitgebreid onder de loep genomen. We gaan samen uitzoeken welke hypotheekvorm het beste bij u past. Om het gehele proces zo soepel en vlot mogelijk te laten verlopen, vragen wij nu al aan u, die documenten te verzamelen, waarvan wij weten dat een geldverstrekker ze altijd nodig heeft.

Stap 3  Maatwerk .

Als we samen hebben vastgesteld welke hypotheek het beste aansluit bij uw wensen en prioriteiten, maken wij een uitgebreid en gedetailleerd Financieel Advies Rapport op. In dit rapport motiveren wij waarom dit advies optimaal van toepassing is op uw situatie.

Stap 4 Onafhankelijke bemiddeling.

 Nadat wij dit rapport samen hebben besproken en u ermee instemt, vragen wij de hypotheekofferte aan. Dit gebeurt bij één van de meer dan 15 hypotheekverstrekkers waarmee wij zaken doen. Hiermee bent u er van verzekerd dat de hypotheek wordt ondergebracht bij de geldverstrekker met de laagste rente en met passende voorwaarden.

Stap 4 De hypotheekofferte.

De hypotheekofferte nemen wij puntsgewijs met u door. Als alles duidelijk en conform de gemaakte afspraken en wensen is, ondertekent u de offerte. We controleren of alle gevraagde documenten zijn verstrekt en helpen u bij het verzamelen van de eventueel nog ontbrekende stukken.

Stap 5  Op weg naar de notaris.

Wij begeleiden u bij al het regelwerk dat nog nodig is en houden voortdurend een vinger aan de pols, zodat uw hypotheekofferte zo snel mogelijk geaccepteerd wordt en u met een gerust hart naar de notaris kunt.

Tekaatadvies.nl is een onderdeel van te Kaat Assurantiën.